سهم عرضه برق در بورس انرژی به ۶۰ درصد می رسد

سهم عرضه برق در بورس انرژی به ۶۰ درصد می رسد به گزارش پول من، معاون بازار برق شرکت مدیریت شبکه برق ایران اظهار داشت: بر طبق تکلیف قانونی، باید تا پایان برنامه هفتم سهم عرضه برق در بورس انرژی به 60 درصد برسد.



به گزارش پول من به نقل از شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، حمیدرضا باقری معاون بازار برق شرکت مدیریت شبکه برق ایران در بیست و نهمین کنفرانس بین المللی شبکه های توزیع نیروی برق اظهار نمود: این کنفرانس نمود ظرفیتهای گسترده توزیع برق کشور است و در پنلی که در روز نخست طرح ریزی شده عملکرد شرکت های توزیع در بورس و بازار برق عرضه خواهد شد.
وی اضافه کرد: در برنامه هفتم توسعه تکلیف شده که با بهبود فضای کسب و کار صنعت برق در بازار برق و بورس انرژی، بگونه ای عمل شود که باعرضه برق تولیدی نیروگاه های کشور تا انتهای سال دوم برنامه، یعنی پایان امسال، سهم معاملات در بورس انرژی به حداقل ۳۰ درصد برسد.
باقری ضمن اشاره به توسعه بازار برق در بورس انرژی اظهار داشت: تا پایان امسال، سهم عرضه برق در بورس انرژی به ۳۵ درصد که ۵ درصد بیش از تکلیف قانون برنامه هفتم است، خواهد رسید.
معاون بازار برق شرکت مدیریت شبکه برق ایران در آخر اشاره کرد: برمبنای تکلیف قانونی، باید تا پایان برنامه هفتم سهم عرضه برق در بورس انرژی به ۶۰ درصد برسد. بطور خلاصه، به گزارش پول من به نقل از شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، حمیدرضا باقری معاون بازار برق شرکت مدیریت شبکه برق ایران در بیست و نهمین کنفرانس بین المللی شبکه های توزیع نیروی برق اظهار داشت: این کنفرانس نمود ظرفیت های گسترده توزیع برق کشور است و در پنلی که در روز نخست طرح ریزی شده عملکرد شرکت های توزیع در بورس و بازار برق عرضه خواهد شد.
1404/08/07
10:26:05
5.0 / 5
7
تگهای خبر: بازار , بورس , تولید , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنت کاربران پول من در مورد این مطلب
کامنت شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
کامنت:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

پول من
pooleman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پول من محفوظ است

پول من

محاسبه گر پول شما

پول من، همراه شما در راه موفقیت مالی