نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد كشاورزی:

کشاورزان با مدیریت منابع، مانع وابستگی کشور به واردات می شوند

کشاورزان با مدیریت منابع، مانع وابستگی کشور به واردات می شوند به گزارش پول من، حجت الاسلام ربانی اظهار داشت: کشاورزان با مدیریت اصولی منابعی همچون آب، خاک و بذر، نقش مؤثری در افزایش راندمان و ادامه تولید ایفا می کنند و با تامین نیازهای اساسی کشور، مانع وابستگی به واردات و تقویت کننده امنیت غذایی و اقتصاد ملی هستند.


به گزارش پول من به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حوزه نمایندگی فقیه وزارت جهاد کشاورزی حجت الاسلام والمسلمین ربانی نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی، در سومین جشنواره مردمی رسانه ای پیشرفت با اشاره اهمیت بالای کشاورزان در تولید و سفره مردم اظهار داشت: کشاورزان نقش اساسی و غیرقابل جایگزینی در پروسه تولید دارند؛ تولید محصولات کشاورزی، تامین کننده اصلی غذای مردم و یکی از پایه های امنیت غذایی کشور است؛ به همین دلیل تلاش کشاورزان موجب می شود مواد اولیه خیلی از صنایع غذایی فراهم گردد و چرخه تولید تا مصرف به درستی ادامه یابد.
وی با اشاره به اینکه کشاورزان با مدیریت منابعی مانند آب، خاک و بذر، علاوه بر افزایش راندمان، به پایداری تولید کمک می کنند و مانع وابستگی کشور به واردات می شوند، اضافه کرد: پشتیبانی از تولید کشاورزی، در واقع پشتیبانی از اقتصاد ملی، اشتغال پایدار و سلامت جامعه است.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، کشاورزان و تولیدکنندگان را در خط مقدّم امنیت غذایی کشور دانست و تصریح کرد: در شرایط دشوار و جنگ های اقتصادی، کشاورزان و تولیدکنندگان با ایستادگی، تلاش شبانه روزی و مدیریت منابع، نشان می دهند که تولید، خود نوعی مقاومت است؛ به همین دلیل پشتیبانی از این قشر زحمتکش، پشتیبانی از امنیت، آرامش و آینده کشور به حساب می آید.
وی کشاورزان و تولیدکنندگان را خط مقدم دفاع اقتصادی و غذایی کشور در مقابل دشمنان معرفی نمود و اضافه کرد: آنها با تولید مستمر و تامین نیازهای اساسی جامعه، مانع وابستگی و فشار دشمن از راه تحریم، کمبود و بحران های مصنوعی می شوند؛ به همین دلیل هر محصولی که در داخل کشور تولید می شود، قدمی مؤثر در تقویت استقلال، اقتدار ملی و حفظ امنیت غذایی است.
حجت الاسلام والمسلمین ربانی اضافه کرد: مقاومت مردم ایران در مقابل تحریمها، قبل از هر چیز در ایستادگی کشاورزان نمود پیدا می کند و کشاورزان با تأکید بر توان داخلی، تلاش بی وقفه و تولید مستمر، اجازه نداده اند تحریمها سفره مردم را خالی کند؛ به همین دلیل هر مزرعه فعال و هر محصول تولیدشده، نماد مقاومت ملی و شکست نقشه های دشمن در جنگ اقتصادیست.
او در آخر با اشاره به این که بی وفقه باید برای چرخه ی تولید با روحیه بسیجی و خودباوری برای تحقق امنیت غذایی پایدار تلاش کرد؛ اشاره کرد: روحیه خودباوری و اتّکا به ظرفیتهای داخلی، زمینه ساز افزایش راندمان، کاهش وابستگی به منابع خارجی و پایداری زنجیره تامین مواد غذایی است؛ به همین دلیل بر مبنای ارزیابی ها، توجه به تولید با نگاه ملی و مردمی می تواند نه تنها نیاز کشور را برطرف کند، بلکه ایران را به یکی از قطب های تامین غذای منطقه تبدیل کند.

حجت الاسلام والمسلمین ربانی افزود: مقاومت مردم ایران در مقابل تحریمها، پیش از هر چیز در ایستادگی کشاورزان نمود پیدا می کند و کشاورزان با تکیه بر توان داخلی، تلاش بی وقفه و تولید مستمر، اجازه نداده اند تحریم ها سفره مردم را خالی کند؛ به این علت هر مزرعه فعال و هر محصول تولیدشده، نماد مقاومت ملی و شکست نقشه های دشمن در جنگ اقتصادیست. وی در آخر با اشاره به اینکه بی وفقه باید برای چرخه ی تولید با روحیه بسیجی و خودباوری برای تحقق امنیت غذایی پایدار تلاش کرد؛ اشاره کرد: روحیه خودباوری و اتّکا به ظرفیت های داخلی، زمینه ساز افزایش راندمان، کاهش وابستگی به منابع خارجی و پایداری زنجیره تأمین مواد غذایی است؛ به این علت بر اساس ارزیابی ها، توجه به تولید با نگاه ملی و مردمی می تواند نه تنها نیاز کشور را برطرف کند، بلکه ایران را به یکی از قطب های تأمین غذای منطقه تبدیل کند.


منبع:

1404/09/24
09:26:05
5.0 / 5
6
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , تحریم , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنت کاربران پول من در مورد این مطلب
کامنت شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
کامنت:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

پول من
pooleman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پول من محفوظ است

پول من

محاسبه گر پول شما

پول من، همراه شما در راه موفقیت مالی