وزیر صمت بر ضرورت حرکت به سوی فرآوری مواد معدنی اصرار کرد

وزیر صمت بر ضرورت حرکت به سوی فرآوری مواد معدنی اصرار کرد به گزارش پول من، کرمان وزیر صنعت، معدن و تجارت وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر لزوم حرکت بسمت فرآوری مواد معدنی بیان نمود: پروژه هایی که امروز در مس سرچشمه افتتاح شد، گامی مؤثر در جهت ایجاد ارزش افزوده، توسعه صادرات و کاهش آلایندگی های زیست محیطی کشور است.


سیدمحمد اتابک روز پنجشنبه ۱۶ بهمن ماه، در حاشیه بازدید از معدن مس سرچشمه و درجمع خبرنگاران، اظهار داشت: طرح هایی که امروز مورد بازدید قرار گرفت و به بهره برداری رسید، همچون پروژه های مهم، راهبردی و اثرگذار در سطح ملی محسوب می شوند.
وی با اشاره به یکی از مهم ترین این طرح ها اضافه کرد: کارخانه تولید مفتول مسی نمره هشت، بعنوان یکی از حلقه های کلیدی شبکه ارزش مس، اهمیت بالای ی در تامین نیاز داخلی و همین طور توسعه صادرات غیرنفتی کشور ایفا خواهد نمود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تکیه بر ضرورت حرکت به سوی فرآوری مواد معدنی بیان نمود: راه اندازی چنین واحدهایی سبب تکمیل زنجیره تولید، افزایش ارزش افزوده و تقویت اقتصاد استان کرمان می شود.
وی با اشاره به اینکه استان کرمان از ظرفیت خدادادی و کم نظیر منابع مس برخوردار است، اظهار داشت: راه اندازی این واحدهای صنعتی، امکان فرآوری و تولید محصولات با ارزش افزوده بالا همچون مفتول مسی را فراهم آورده و زمینه ساز توسعه پایدار در منطقه خواهد بود.
اتابک سطح فناوری به کاررفته در این پروژه را مطلوب ارزیابی کرد و اضافه کرد: این کارخانه با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و با تلاش متخصصان شرکت ملی صنایع مس ایران، در مدت زمانی کوتاه به بهره برداری رسید و دستیافته های ارزشمندی را به دنبال داشته است.
وزیر صمت همین طور از افتتاح یک طرح بزرگ محیط زیستی در این مجتمع آگاهی داد و اظهار داشت: افتتاح کارخانه تصفیه پساب اسید مجتمع مس سرچشمه، طرح بطورکامل محیط زیستی است. صنعت مس به واسطه تولید پساب ها و مصرف اسید در پروسه کنسانتره و خالص سازی، از صنایع دارای آلایندگی بالا به حساب می آید، ازاین رو اجرای چنین پروژه هایی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
وی اظهار داشت: این طرح محیط زیستی با اعتباری بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت ملی صنایع مس ایران اجرا شده و با هدف آلاینده زدایی کامل از پروسه تولید مس طراحی شده است. این پروژه بطورکامل بومی، ایرانی و متکی بر توان داخلی بوده و نقش به سزایی در پایین آوردن اثرات زیست محیطی صنعت مس ایفا می کند.

به طور خلاصه، اتابک سطح فناوری به کاررفته در این پروژه را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: این کارخانه با بهره گیری از فناوری روز دنیا و با تلاش متخصصان شرکت ملی صنایع مس ایران، در مدت زمانی کوتاه به بهره برداری رسید و موفقیت های ارزشمندی را به همراه داشته است. وزیر صمت همینطور از افتتاح یک طرح بزرگ محیط زیستی در این مجتمع آگاهی داد و عنوان کرد: افتتاح کارخانه تصفیه پساب اسید مجتمع مس سرچشمه، طرح بطورکامل محیط زیستی است.
1404/11/16
12:00:22
5.0 / 5
37
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , تجارت , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنت کاربران پول من در مورد این مطلب
کامنت شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
کامنت:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

پول من
pooleman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پول من محفوظ است

پول من

محاسبه گر پول شما

پول من، همراه شما در راه موفقیت مالی