رئیس اتحادیه طلا خبر داد:

هفته ای 10 تا 12 شکایت از کم فروشی تا گران فروشی طلا روی میز اتحادیه

هفته ای 10 تا 12 شکایت از کم فروشی تا گران فروشی طلا روی میز اتحادیه
پول من: تب طلا که مدتی پیش پلت فرم های آنلاین را حاشیه ساز کرده بود، در بازار فیزیکی نیز منتج به بروز شکایات صنفی شده است. رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران نگاتی را مطرح می کند که رعایت نکردن آنها در نهایت به شکایت ختم می شود.

به گزارش پول من به نقل از خبر آنلاین، نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در برنامه پارک وی تلویزیون همشهری، ضمن اشاره به شکایت های مردمی در رابطه با خریدوفروش طلا اظهار داشت: کمیسیون کارشناسی و رسیدگی به شکایت های اتحادیه بصورت هفتگی به اختلافات میان خریداران و فروشندگان رسیدگی می کند و درصورت احراز تخلف و حل نشدن اختلاف، پرونده به مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی ارجاع می شود.

همشهری در خبری نوشت: بذرافشان ضمن اشاره به گلایه های مردم در رابطه با نحوه محاسبه قیمت، اجرت، عیار و وزن طلا و صدور فاکتور اضافه کرد: به طورمعمول، هفته ای حدود ۱۰ تا ۱۲ شکایت در اتحادیه بررسی می شود که تعداد آنها در ماه به حدود ۴۰ مورد می رسد.

به گفته او، حدود نیمی از این شکایت ها ناشی از اطلاعات نادرست یا برداشت های غیرتخصصی در رابطه با معاملات طلاست اما بخشی از آنها هم به مشکلات حقیقی در وزن، محاسبات و سایر موارد در ارتباط با معامله بازمی گردد.

او با اشاره به اینکه کمیسیون رسیدگی به شکایت ها روزهای یکشنبه با حضور کارشناسان صنفی تشکیل می شود، افزود: در این کمیسیون، موضوع هایی مانند گرانفروشی، کم فروشی و اختلاف در محاسبات بررسی می شود و درصورت احراز تخلف، پیگیری لازم صورت می گیرد. اگر اختلاف حل نشود یا فرد متخلف به نتیجه رسیدگی تمکین نکند، پرونده به مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی ارجاع خواهد شد.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن اشاره به افزایش خریدهای هیجانی در دوره های پرنوسان بازار اظهار داشت: در مقاطعی از جنگ، برخی مردم تحت تاثیر نگرانی از افزایش قیمتها و تبلیغات، مبادرت به خرید کردند و بعد از کاهش قیمتها برای شکایت به اتحادیه رجوع کردند، درحالی که در تعدادی موارد قیمت معامله مطابق ضوابط بود و اختلاف به تصمیم گیری هیجانی خریدار مربوط می شد.

بذرافشان با تاکید بر لزوم احتیاط در خرید اینترنتی طلا اضافه کرد: مردم باید قبل از خرید در رابطه با اعتبار فروشنده پژوهش و از واحدهای صنفی دارای مجوز رسمی خرید کنند. دریافت فاکتور معتبر و نگهداری مستندات معامله هم برای پیگیری احتمالی اختلاف ها لازم است.

او افزود: مردم باید طلا را از طلافروشی، سکه را از سکه فروشی و جواهر را از واحدهای مجاز جواهرفروشی خریداری کنند. همینطور وجه معامله باید به حساب همان واحد صنفی واریز شود تا امکان تطبیق مستندات پرداخت و خرید وجود داشته باشد.

بذرافشان با اخطار در رابطه با خرید طلا بدون دریافت فیزیکی آن اظهار داشت: مردم باید از معاملات فاقد پشتوانه و خرید برپایه تبلیغات و اطلاعات غیرتخصصی پرهیز کنند.

۲۱۷


منبع:

1405/07/27
10:19:36
5.0 / 5
5
تگهای خبر: آنلاین , اطلاعات , اینترنت , بازار
این مطلب پول من را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنت کاربران پول من در مورد این مطلب
کامنت شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
کامنت:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

پول من