معاون سازمان بورس:

مدیریت ریسك در نهادهای مالی به معنای حذف مخاطرات نیست

مدیریت ریسك در نهادهای مالی به معنای حذف مخاطرات نیست پول من: معاون سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اینكه مدیریت ریسك به مفهوم حذف ریسك های مالی نیست، اظهار داشت: سپر ریسك مالی ابزاری موثر برای بازار سرمایه است.



به گزارش پول من به نقل از مهر، سعید فلاح پور، معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس عصر امروز در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه بانك، بورس و بیمه در مراسم رونمایی از سپر ریسك مالی با اشاره به اینكه بحث مدیریت ریسك برای تمام كسب و كارها اهمیت دارد، اظهار داشت: مدیریت ریسك به معنای حذف ریسك نیست و مفهوم مدیریت ریسك در نهادهای مالی به خاطر ماهیت این نهادها اهمیت ویژه تری پیدا می كند.
وی با اشاره به اینكه در نرم افزار تولیدی سپر ریسك مالی، تمام ریسك ها مورد توجه قرار گرفته است، اضافه كرد: مفهوم مدیریت ریسك در پیاده سازی بسیار مهم می باشد و باید با نظام مدیریت واقعی و قوانین كشور تطبیق داشته باشد.
معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس با اشاره به اینكه برمبنای ساختار سازمانی واحد مدیریت ریسك باید زیر نظر مدیرعامل سازمان باشد اظهار داشت: مدیریت ریسك در یك سازمان نه تنها سبب قفل شدن فعالیت های یك سازمان نمی گردد بلكه كمك كننده باز خواهد بود.
فلاح پور اشاره كرد: باید میان كاری كه صورت می گیرد و مدیریت ریسك تعادلی برقرار باشد و نكات مهمی در این رابطه رعایت شود.
معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس با اشاره به اینكه همت به وجود آمده از طرف تولیدكنندگان این نرم افزار برای مدیریت ریسك ستودنی است، اظهار داشت: با نگاه یكپارچه ای كه در این نرم افزار مورد توجه قرار گرفته نظام های داخلی تأمین سرمایه تقویت می شود.
همچنین محمودرضا خواجه نصیری، عضو هیأت مدیره بورس تهران، در این مراسم اظهار داشت: ما در راه توسعه خود برنامه ریزی های مختلفی داشتیم و این برنامه ریزی ها سبب شد تا الان تمدن بزرگترین صندوق كشور، بزرگترین درگاه اینترنتی كشور و بزرگترین شركت نرم افزاری كشور شناخته شود.
وی با اشاره به اینكه در سال قبل به دنبال آن بودیم تا پروسه توسعه را به سمت خدمات مالی سوق دهیم اظهار داشت: بر همین مبنا كلینیك درمانگری مالی را تأسیس كردیم تا بتواند تأثیرات مثبتی بر بازار سرمایه كشور داشته باشد.
وی اشاره كرد: بیشترین قراردادهای مشاوره در میان مسئولین بازار سرمایه كشور را داشته ایم و البته برای بزرگ شدن باید بزرگ فكر كرد كه بر همین مبنا درباب ریسك فكر كردیم چونكه پس از رشد، ثبات یك نهاد مالی است كه اهمیت دارد.
خواجه نصیری با اشاره به اینكه ۲۸ ماه كامل بر روی مفهوم مدیریت ریسك كار كردیم و از برترین های این حوزه برای همكاری دعوت به عمل آمد، اظهار داشت: مجموع این تلاش ها، به ایجاد مدل مفهومی درباب ریسك نهادهای مالی و تولید نرم افزار جامع مدیریت ریسك منجر گردید.
وی افزود: با سپر ریسك مالی تمدن می توان مفهوم مدیریت ریسك را برای تمام نهادهای مالی اجرایی كرد تا بعنوان یك ساختار قابل اتكا مورد توجه قرار داشته باشد؛ به كمك این نرم افزار در لحظه تمام سرفصل های ریسك یك نهاد مالی سنجیده می شود و هزینه، فایده و شرایط ریسك نهادهای مالی مورد ارزیابی قرار می گیرد.

1398/02/06
16:15:04
5.0 / 5
4549
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
پول من
pooleman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پول من محفوظ است

پول من

محاسبه گر پول شما