ساداتی نژاد عنوان كرد:

صرفه جویی در واردات نهاده های دامی با توزیع نهاده ها بین كارخانجات تولید خوراك دام

صرفه جویی در واردات نهاده های دامی با توزیع نهاده ها بین كارخانجات تولید خوراك دام مرکزی رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اگر توزیع نهاده های دامی را بین کارخانجات تولید خوراک دام انجام دهیم و خوراک آماده استاندارد بین مرغداری ها توریع شود، ۱۰ تا ۱۵ درصد صرفه جویی در واردات نهاده های دامی خواهیم داشت.


سیدجواد ساداتی نژاد ۲۲ آذرماه در جریان سفر به ساوه و زرندیه که به همراه اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی انجام شد، در جمع خبرنگاران بیان نمود: امروز بازدیدی از گلخانه های هیدروپونیک انجام شد که با ابتکار جوانان ایرانی بخشی از کار در این گلخانه ها بومی سازی شده و سطح عملکرد خوبی حاصل شده است.
وی با اشاره به اینکه در این بازدیدها تلاش می شود که مسائل و مشکلات موجود در حوزه کشاورزی شهرستان بررسی شود، اضافه کرد: اصلی ترین مشکلی که در منطقه وجود دارد و امروز تلاش خواهیم کرد رفع گردد، مساله مالکیت اراضی کشاورزی و تعارضات آنها با حوزه منابع طبیعی است. حدودا بیشتر از ۴۰۰ روستا در این دو شهرستان وجود دارد که در حوزه مالکیت دارای مشکل هستند.
ساداتی نژاد افزود: منابع طبیعی سند عرصه هایی را دارد و بر مبنای طرح کاداستری که انجام داده که منتهی به سنددار شدن اراضی می شود، طبیعتا در حاشیه روستاها بین مالکیت منابع طبیعی و کشاورزان بر برخی اراضی تعارضاتی ایجاد می شود که باید یکبار برای همیشه این مساله حل شود.
وی اظهار داشت: یک میلیون هکتار نقشه برداری کاداستر در استان مرکزی انجام شده و این استان از استان های پیشرو در این بخش است که این نقشه ها در حال تبدیل شدن به سند است. این مبادرت به توسعه هم کمک خواهد کرد، البته باید در حوزه صدور اسناد اراضی کشاورزی هم در استان، تسریع شود.
رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از زنجیره های خوب کشور در عرصه تولید طیور در این منطقه واقع شده است و بازدیدی که از کارخانه خوراک دام صورت گرفت نشان داد که اگر توزیع نهاده های دامی را بین کارخانجات خوراک دام انجام دهیم و خوراک آماده استاندارد بین مرغداری ها توریع شود، ۱۰ تا ۱۵ درصد صرفه جویی در واردات نهاده های دامی خواهیم داشت که بسیار اقتصادی به حساب می آید و به کیفیت تولید و میزان تولید گوشت برپایه میزان مصرف خوراک هم کمک می نماید. امیدواریم با کمک وزارت جهاد کشاورزی شاهد کاهش در امر واردات بوده و در حوزه پایداری بیشتر تولید داخل، افزایش داشته باشیم.
حجت الاسلام سبزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی هم ضمن اشاره به همجواری شهرستان های ساوه و زرندیه با استان تهران و وجود ظرفیت های بالقوه در این شهرستان در حوزه کشاورزی و دامداری اظهار نمود: تعداد زیادی از روستاها در بخش خرقان و مرکزی زرندیه آب های فصلی فراوان بلا استفاده دارند که می توان با اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوان داری خیلی از مشکلات مردم در روستاها را حل کرد.
وی اضافه کرد: یکی از اشکالات بخش مرکزی شهرستان بحث چاه ها و تعدیل آب است که باید تدبیری اندیشیده شود که برای همه یک نسخه واحد نپیچند چونکه گاها چاه هایی وجود دارد که 300 خانوار از آن استفاده می نمایند و باید تفاوتی برای این منظور قائل شود تا خرده مالک ها متضرر نشوند.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی افزود: امروز مسائل و مشکلات منطقه در جریان این سفر بررسی می شود که امیداریم نتایج مطلوبی داشته باشد و شاهد رشد و شکوفایی در بخش کشاورزی ساوه و زرندیه باشیم.




منبع:

1399/09/22
12:15:38
5.0 / 5
1451
تگهای خبر: اقتصاد , تولید , حساب , كالا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
پول من
pooleman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پول من محفوظ است

پول من

محاسبه گر پول شما