۳۰ تقاضای جدید برای تاسیس کارگزاری

۳۰ تقاضای جدید برای تاسیس کارگزاری پول من: معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس، از دریافت 30 تقاضا برای تأسیس کارگزاری و شرایط دریافت مجوز آگاهی داد.



به گزارش پول من به نقل از صداوسیما، محمد حسن ابراهیمی سرو علیا اظهار داشت: ۱۲ سال از صدور آخرین مجوز کارگزاری می گذرد و در طول این مدت مجوز جدیدی صادر نشده است.
وی افزود: برمبنای افزایش رقابت و ایده های نوآورانه، هیئت مدیره بورس تصمیم گرفت تا مجوز تأسیس کارگزاری صادر کند.
ابراهیمی سرو علیا اظهار داشت: تا حالا ۳۰ درخواست تأسیس مجوز کارگزاری به سازمان بورس صادر شده که با ۴ شرکت مصاحبه انجام شد و از این تعداد یک کارگزاری مجوز تأسیس دریافت کرد.
وی با اعلان اینکه در بازار سرمایه، ۱۰۸ کارگزاری فعال وجود دارد اشاره کرد: در گذشته باتوجه به دلایلی، چون عدم گسترش بازار سرمایه، مجوز تأسیس صادر نمی شد، اما حالا با توجه به این که کارگزاری ها مانند سایر کارهای اقتصادی نیاز به رقابت دارند، تصمیم بر آن شد تا انحصار شکسته و مجوز صادر شود.
معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: دستورالعملی درباب نحوی صدور مجوز و مدارک مورد نیاز برای عموم مردم تهیه شده است که این دستورالعمل در ۲ محور اساسی، سابقه ی فعالیت و تحصیلات مرتبط تهیه شده است.
وی اظهار داشت: متقاضیان دریافت مجوز تأسیس کارگزاری، با مطالعه دستورالعمل ها، در صورت دارا بودن شرایط، می توانند مدارک را به سازمان بورس ارسال نمایند.
ابراهیمی سرو علیا با اعلان اینکه یکی از رکن های اساسی برای صدور مجوز، ارائه طرح تجاری مناسب می باشد اضافه کرد: هدف ما افزایش تعداد کارگزاری ها نیست بلکه می خواهیم کارگزاری ها در بحث آموزش و فرهنگسازی به ما کمک کنند و با راه اندازی شعب بیشتر در مناطق کمتر توسعه یافته، مردم را با کارگزاری ها بیشتر آشنا کنند تا برای ورود بازار سرمایه ترغیب شوند.
باطل شدن مجوز نهادهای مالی در صورت فعال نبودن
وی با اعلان اینکه در گذشته یکی از دلیلهای عدم صدور مجوز، بحث نظارت بود اشاره کرد: همه نهادهای مالی اگر فعالیت نداشته باشند و شرایط را تسهیل نکنند، مجوز آنها باطل می شود.
معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس اضافه کرد: بعد از دریافت مجوز، بر روند فعالیت شرکت ها، نظارت و در صورت تخلف، مجوز باطل می شود همانطور که مجوز یک شرکت سبد گردانی باطل شد.
ابراهیمی سرو علیا افزود: حداقل سرمایه برای تأسیس کارگزاری، ۱۰۰ میلیارد تومان است و انتظار داریم کارگزاری ها برمبنای سرمایه، خدمات خودرا گسترش دهند و سودی که نصیبشان می شود از این صنعت خارج نشود.
وی اظهار داشت: درحال حاضر هیچ نوع محدودیتی برای صدور مجوز به کارگزاری ها وجود ندارد و هر نهاد مالی همچون سبدگردان ها و کارگزاری ها می توانند برای صدور مجوز به سازمان بورس مراجعه کنند.
معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس درباره زمان دریافت مجوز تأسیس کارگزاری اضافه کرد: در بحث صدور مجوز مانند سبدگردان اگر مدارک کامل باشد طی ۲ ماه به در خواست شرکت پاسخ می دهیم.


منبع:

1400/06/07
13:14:10
5.0 / 5
749
تگهای خبر: اقتصاد , اوراق بهادار , بازار , بورس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنت کاربران پول من در مورد این مطلب
کامنت شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
کامنت:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

پول من
pooleman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پول من محفوظ است

پول من

محاسبه گر پول شما

پول من، همراه شما در راه موفقیت مالی