گزارش روزانه بورس؛
رشد نمادهای کوچک و متوسط بورس در روز اصلاح شاخص سازها
پول من: شاخص کل بورس امروز در بامداد با افزایش عرضه روبرو شده که در آخر معاملات این عرضه ها به شدت کاسته شد.
به گزارش پول من به نقل از مهر، شاخص کل بورس در آخر معاملات آخر هفته با اصلاح ۳۴۲۲ واحدی مواجه گردید اما شاخص کل هم وزن که برآیندی از نمادهای متوسط و کوچک بازار است رشد ۵۰۰۰ واحدی را تجربه کرد، در ابتدای معاملات امروز عرضه ها بیشتر بوده و شاخص بیش از ۱۵ هزار واحد ریزش کرده بود.
نکته معاملات امروز بازگشایی نماد پی پاد بود، در اطلاعیه بازگشایی این نماد در کدال آمده بود: «نماد معاملاتی شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد (پی پاد) بعد از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه در خصوص تقسیم سود نقدی، بدون محدودیت نوسان قیمت با بهره گیری از مکانیزم حراج آماده انجام معامله می باشد.» نماد پی پاد توانست با سود خوب ۵۲ درصدی سهامداران خودرا میهمان کند، البته این نماد در تاریخ ۲۸ فروردین عرضه اولیه شده بود و پس از انجام چند روز معاملات و صف خرید چند روز، به مجمع رفته بود.
ارزش معاملات خرد عدد ۱۷، ۹۵۱ میلیارد تومان را به ثبت رسانده است که نسبت به میانگین هفتگی، کاهش قابل توجهی نداشته است. اما نسبت به میانگین ماهانه، ۱۶% افزایش داشته است.
ارزش صف های خرید ۱، ۶۰۲ میلیارد تومان است که نسبت به میانگین هفتگی ۱۷۵ میلیارد تومان افزایش داشته است. این در حالیست که ارزش صف های فروش هم با افزایش ۱۸ میلیارد تومانی نسبت به میانگین هفتگی، در محدوده ۸۵ میلیارد تومان قرار دارد.
تعداد نمادهای منفی امروز اما از چند روز گذشته بسیار بیشتر بوده و به عدد ۲۴۲ رسید، تعداد نمادهای صف فروش نیز به عدد ۱۰ عدد رسید، نکته مهم اما بالا بودن نمادهای صف خرید در بازار سرمایه به رغم اصلاح شاخص کل بورس است، نمادهای صف خرید در بازار بورس به عدد ۲۱۰ رسیده که قابل توجه است، نمادهای سبز رنگ بازار نیز ۱۵۲ عدد بودند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنت کاربران پول من در مورد این مطلب