چرا بعضی توت فرنگی ها طعم بیشتری دارند؟
         به گزارش پول من، یک فعال بخش کشاورزی اظهارکرد: توت فرنگی هایی که در فضای باز می رویند ریزتر، ابعاد نامنظم تر و طعم بیشتری دارند و توت فرنگی هایی که در گلخانه پرورش داده می شوند درشت تر و یکدست تر هستند اما طعم کمتری دارند.
            به گزارش پول من، یک فعال بخش کشاورزی اظهارکرد: توت فرنگی هایی که در فضای باز می رویند ریزتر، ابعاد نامنظم تر و طعم بیشتری دارند و توت فرنگی هایی که در گلخانه پرورش داده می شوند درشت تر و یکدست تر هستند اما طعم کمتری دارند.
        
        
        
مصطفی دارایی نژاد در گفتگو با ایسنا، اظهار داشت: توت فرنگی هایی که در فضای باز رشد می کنند به علت این که با زمین، هوای آزاد و نور مستقیم خورشید در ارتباط هستند طعم بیشتری دارند ولی ابعاد آنها ریز و نامنظم است.
 
وی افزود: توت فرنگی هایی که در گلخانه پرورش داده می شوند اندازه یکدست تر، بزرگ تر و منظم تری دارند ولی طعم آنها کمتر است.
 
این کارشناس کشاورزی افزود: هر دو نوع توت فرنگی مشتری های خاص خویش را در بازار دارند. برای بعضی از مصرف کنندگان به هنگام خرید ظاهر توت فرنگی و یک دستی آن حائز اهمیت می باشد و برای برخی هم طعم بیشتر ارجحیت دارد.
 
        
                    
                    
                    
            
            
            
      
            
        
	
                
                
                    
                     این مطلب را می پسندید؟
                    
                    
                        (1)
                    
                    
                     
                        (0)
                    
                     
                    
                
                
                
                
                    
            
 
       
             تازه ترین مطالب مرتبط
        
        
       
             کامنت کاربران پول من در مورد این مطلب