صیدی:
ریزش بازار سهام در شرایط جنگی طبیعی است
به گزارش پول من، رئیس سازمان بورس با اشاره عملکرد بازار سرمایه در دوره جنگ ۱۲ روزه برای صیانت از دارایی سهامداران، اظهار داشت: حمایت ها از سهامداران خُرد شروع شده و دولت و بانک مرکزی هم در این عرصه کمک می کنند.
به گزارش پول من به نقل از مهر، حجت اله صیدی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اظهار داشت: ما در «جنگ ۱۲ روزه» مهم ترین ماموریتمان محافظت از دارایی های سهامداران بود، چون در فضای متلاطمی قرار داشتیم.
او با بیان اینکه در شرایط فعلی مراقبت می نماییم تا معاملات به شکل منصفانه صورت گیرد، اعلام نمود: تلاش و تأکید داریم نقدشوندگی بازار افزایش یابد.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه در زمان بحران و جنگ مهم اینست که اصل سرمایه سهامداران حفظ شود، متذکر شد؛ در دوره جنگ اخیر، بر مبنای مصوبات هیأت مدیره سازمان بورس و شورایعالی بورس، معاملات سهام و صندوق های مبتنی بر سهام تعطیل شد. منتها چون برخی دارندگان صندوق ها به نقدینگی نیاز داشتند، صندوق هایی با درآمد ثابت، قابل معامله بود و بعد از اعلام توقف جنگ هم ما بسمت بازگشایی بازار سهام حرکت کردیم.
صیدی تصریح کرد: ریزش سهام در شرایط جنگی امری طبیعی است. در شرایط مشابه و در چارچوب جنگ روسیه و اکراین، بورس مسکو ۲۰ روز و بورس اکراین هم بیشتر از اینروزها تعطیل بود و بعد از بازگشایی، بورس مسکو با ۲۰ و بورس اکراین هم با ۴۰ درصد کاهش مواجه گردید. طبیعی است که در این شرایط صف عرضه بیش تر از صف تقاضا باشد. البته مهم اینست که نقدشوندگی سهام حفظ شود تا ما به یک شرایط عادی دست پیدا کرده و بازار به حالت تعادل برسد.
صیدی با اشاره به اینکه حتما تلاش خواهیم کرد تا بورس روند متعادل و منصفانه ای را طی کند، متذکر شد؛ ازاین رو تلاش داریم تا اشخاصی که قصد دارند خرید و فروش کنند در یک فضای شفاف بتوانند به فعالیت بپردازند.
او با اشاره به اینکه بورس تهران، فرابورس، بورس کالا و بورس انرژی فعالیت خویش را شروع کرده اند و ما امیدواریم فضا بهتر و معاملات بیشتر شود، تصریح کرد: خدای ناکرده اگر دشمن خیال تهاجم دیگری به سرش بزند و شرایط به اضطرار بازگردد، به حسب اقتضای شرایط، حتما تصمیمات دیگری اتخاذ خواهد شد تا صیانت بیشتری از بورس صورت گیرد.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ضمن اشاره به پشتیبانی از سهامداران خرد در این بازار تصریح کرد: باید تأکید کنم که این حمایت به شکل تدریجی است و به شکل یکجا قابل تحقق نیست.
منبع: پول من
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
کامنت کاربران پول من در مورد این مطلب