رئیس خانه كشاورز گلستان عنوان كرد؛

گلایه کشاورزان از خاموشی 5 ساعته چاه ها

گلایه کشاورزان از خاموشی 5 ساعته چاه ها به گزارش پول من گلستان  رئیس خانه کشاورز گلستان با اشاره به اینکه کشاورزان از قطعی پنج ساعته برق چاه های کشاورزی گله مند هستند، خواهان برنامه ریزی دقیق مسؤلان در این عرصه شد.


علیقلی ایمانی بامداد امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار نمود: از یک سو امنیت غذایی مساله مهمی است که باید مورد توجه مسؤلان قرار گیرد از سویی دیگر گلستان یک استان کشاورزی است و اقتصاد آن بر پایه کشاورزی قرار گرفته و کشاورزان گلستانی در شرایط سخت اقلیمی و اقتصادی برای کشت و زرع اقدام می کنند.

تصمیمات خلق الساعه به اقتصاد کشاورزی از صدمه می زند
وی ادامه داد: در این روزهای گرم کشاورزان در شرایط دمایی 45 درجه سانتی گراد درحال برداشت محصولات کشاورزی هستند حال با وجود همه این سختی ها، اتخاذ تصمیمات خلق الساعه اقتصاد کشاورز و کشور را زیر سوال می برد.
رئیس خانه کشاورز گلستان تصریح کرد: بنده به همراه خانواده ام هم در بخش خانگی احتیاج به تأمین برق دارم اما با این وجود اعتقاد دارم قطعی دو ساعته برق در بخش خانگی بهتر از قطعی پنج ساعته برق در بخش کشاورزی است، چاه کشاورزی با زمین یک کیلومتر فاصله دارد و تا وقتی که آب مجدد به زمین کشاورزی برسد دو ساعت زمان نیاز است بنابراین وقتی برق چاه های کشاورزی در پنج ساعت قطع می شود دو ساعت هم به این زمان اضافه شده و ساعت قطعی به هفت ساعت می رسد.
ایمانی از مسؤلان خواست برای قطعی برق کشاورزان برنامه ریزی داشته باشند و اظهار داشت: قطعا برنامه ریزی دقیق در این عرصه برای کشاورزانی که برای کشت دوم محصول اقدام می کنند امری ضروریست.
وی متذکر شد: با عنایت به این که اغلب چاه های کشاورزی مشارکتی است و گاهی اوقات قطعی برق باعث بروز مشکلاتی همچون درگیری بین شرکا می شود و بعضی از کشاورزان در ساعات قطعی برق سهمیه خویش را از دست می دهند البته این مشکل به همه کشاورزان صدمه می زند نه صرفاً کشاورزان دارای چاه های مشارکتی.
رئیس خانه کشاورز گلستان با اشاره به اینکه ما این مشکلات را به وزارت جهاد کشاورزی بعنوان متولی تولید مطرح کردیم و آنها هم درحال پیگیری هستند، خاطرنشان کرد: سفارش ما این است که قطعی برق بین مشترکان بخش های مختلف همچون خانگی، تجاری، اداری و کشاورزی عادلانه باشد تا فشار قطعی برق صرفا بر قشر کشاورز وارد نشود.
ایمانی تاکید کرد: مسؤلان پیش از اتخاذ چنین تصمیمی باید حداقل 10 الی 20 روز به کشاورز فرصت دهند تا برای کشت دوم اقدام نماید سپس اگر برای آبیاری های دوره ای نسبت به قطعی پنج ساعته برق چاه های کشاورزی اقدام نمایند برای کشاورزان قابل تحمل است.
گفتنی است؛ قطعی پنج ساعته برق مشترکان کشاورزی باعث گله مندی کشاورزان شده است، کشاورزان معتقدند هر روز از ساعت 12 تا 17 برق چاه های کشاورزی قطع می شود و با این وضعیت باید کشاورزی را تعطیل کنند و انگیزه ای برای ادامه کار ندارند.




منبع:

1401/03/19
12:27:52
5.0 / 5
463
تگهای خبر: اقتصاد , تجاری , تولید , محصول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
پول من
pooleman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پول من محفوظ است

پول من

محاسبه گر پول شما