ریزش چشم گیر قیمت طلا

ریزش چشم گیر قیمت طلا به گزارش پول من ایسنا نوشت: قیمت طلا بعد از اینكه روز پنج شنبه به پایین ترین حد خود در یك هفته گذشته نزول كرد، در معاملات روز جمعه تحت تأثیر تشدید تنشها میان آمریكا و چین كه تقاضا برای دارایی امن را تقویت كرد، ثابت بود.


هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۱۷۲۷ دلار و ۳۹ سنت معامله شد. بهای معاملات این بازار روز گذشته ۱.۴ درصد نزول کرده بود. در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۳ درصد افزایش، به ۱۷۲۶ دلار و ۵۰ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز گذشته با ۳۰ دلار و ۲۰ سنت معادل ۱.۷ درصد کاهش، در ۱۷۲۱ دلار و ۹۰ سنت بسته شده بود. طلا که روز دوشنبه تحت تأثیر نگرانیها پیرامون آسیبهای اقتصادی، تنشهای تجاری میان آمریکا و چین و تدابیر محرک مالی گسترده، به بالاترین حد از اکتبر سال ۲۰۱۲ صعود کرده بود، به دنبال انتشار آمار اقتصادی مثبت و کاهش محدودیتهای قرنطینه در برخی از کشورها، در راه ثبت کاهش هفتگی ۰.۸ درصدی قرار دارد.
آوتار ساندو، مدیر ارشد کالا در شرکت فیلیپ فیوچرز در اینباره اظهار داشت: عوامل بنیادین بازار طلا همینطور از بالا ماندن قیمتها حمایت می کنند اما فعالیت بخش تولید در اروپا و آمریکا بهبود پیدا کرده و آمار شاخص مدیران خرید که شب گذشته انتشار یافت، بهتر از حد مطلوب بود. با این وجود اختلافات میان آمریکا و چین سبب ریسک گریزی سرمایه گذاران شده و از طلا بعنوان دارایی امن حمایت کرده است. طبق گزارش رویترز، بازارهای سهام آسیا بعد از طرح پکن برای وضع قانون جدید امنیت ملی در مورد هنگ کنگ که سبب اخطار از جانب دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا شد، عقب نشینی کردند. شرکت فیچ در یادداشتی اعلام نمود که طلا هنوز بالای مرز ۱۷۰۰ دلار را حفظ نموده و در حال تجدید قوا برای صعود در ماههای آینده به اوج قیمتی است که در سال ۲۰۱۱ تجربه کرده بود. نرخهای بهره اندک و سیاستهای تسهیل مالی، ابهامات اقتصادکلان و ژئوپلیتیکی و تقاضای بالای سرمایه گذاران، از قیمت طلا در افق شش تا ۱۲ ماهه پشتیبانی خواهد نمود. در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیم برای تحویل فوری ۱.۲ درصد صعود کرد و به ۲۰۳۷ دلار و ۴۰ سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۶ درصد کاهش، ۸۲۷ دلار و ۶۲ سنت بود. هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۱.۵ درصد کاهش، به ۱۶ دلار و ۸۱ سنت رسید. ۲۲۳۲۲۷

1399/03/03
22:20:28
5.0 / 5
2686
تگهای خبر: آمار , ارز , اقتصاد , بازار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
پول من
pooleman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پول من محفوظ است

پول من

محاسبه گر پول شما